Taksi Helsinki ja suomalainen Whim-liikkumissovellus mullistavat Helsingin palvelutarjontaa

Helsinki ja lähialueet.
Uuden vuoden alennukset jopa -43%
Kiinalaisen uuden vuoden kunniaksi alennukset jopa 43%
jupa
Viestit: 36
Liittynyt: Ti Marras 10, 2015 7:50 am

Taksi Helsinki ja suomalainen Whim-liikkumissovellus mullistavat Helsingin palvelutarjontaa

ViestiKirjoittaja jupa » La Touko 27, 2017 7:03 am

Taksi Helsinki ja suomalainen Whim-liikkumissovellus mullistavat Helsingin palvelutarjontaa

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2017 klo 12:01
Julkaisija: Helsingin Taksi-Data Oy

Suomen suurin tilausvälitysyhtiö Taksi Helsinki ja liikkumisen palveluoperaattori MaaS Global Oy ovat käynnistäneet yhteistyön. Yhteistyön tuloksena yli 1300 Taksi Helsingin autoa tulee saataville Whim-liikkumissovelluksen kautta.

Whim on uuden sukupolven liikkumissovellus, joka mahdollistaa liikkumisen helposti ja turvallisesti eri liikennevälineillä. Taksi-, joukkoliikenne- sekä vuokra-automatkojen tilaaminen, maksaminen ja käyttäminen tapahtuvat kaikki kätevästi yhden sovelluksen avulla. Pääkaupunkiseudun suurin taksitoimija Taksi Helsinki on aloittanut yhteistyön palvelua kehittävän suomalaisen kasvuyrityksen MaaS Globalin kanssa. Taksialan pioneeri näki kumppanuuden luonnollisena jatkumona liikenteen siirtyessä kohti yhä digitaalisempia ratkaisuja.

”Taksi Helsinki haluaa olla kehityksen kärjessä. Taksi Helsinki on MaaS-yhteensopiva ja meidän moderni teknologiamme mahdollisti tehokkaan käyttöönoton. Yhteistyö MaaS Globalin kanssa tarjoaa puolestaan asiakkaalle luotettavan ja laadukkaan taksipalvelun käytön erittäin nopealla toimitusajalla”, kertoo Taksi Helsingin liiketoiminnan kehityspäällikkö Lauri Suokannas yhteistyöstä.

MaaS (Mobility as a Service eli liikkuminen palveluna) tarkoittaa liikkumispalveluiden saumatonta yhdistämistä, joka luo entistä paremman asiakaskokemuksen ja mahdollisuuden tarjota liikkumista yhtenäisenä kokonaispalveluna. Helsingin seudulla testikäytössä ollut Whim-sovellus pohjautuu MaaS-konseptiin ja avautuu kaikkien halukkaiden käyttöön vielä touko-kesäkuun aikana. Palvelua voi käyttää sekä kuukausitilauksena että ostamalla yksittäisiä matkalippuja tai matkoja. Palvelun kehittämisessä taksipalvelut ovat olleet tärkeässä roolissa heti alusta asti.

”Whim haluaa tarjota todellisen vaihtoehdon auton omistamiselle Helsingin seudulla, joten taksi on olennainen osa tätä palvelua,” sanoo MaaS Globalin toimitusjohtaja ja perustaja Sampo Hietanen. ”Taksi Helsinki on ollut avoin, helppo, nopea ja teknologisesti kehittynyt kumppani. Testatessamme Taksi Helsingin palveluja olemme saaneet yllättyä jatkuvasti positiivisesti.”

Taksi Helsinki ja MaaS Global haluavat tarjota asiakkailleen luotettavan ja laadukkaan taksipalvelun erittäin nopealla toimitusajalla. Avainasemassa on myös käytön helppous. Whim näyttää taksitilauksesta hyödyllistä tietoa, kuten taksin arvioidun saapumisajan, taksinumeron sekä sijainnin kartalla. Koska myös matkan maksaminen tapahtuu Whim-sovelluksen kautta, voi asiakas matkan päätteeksi vain astua ulos autosta. Taksi Helsingin tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaan on helppo asioida yrityksen kanssa joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina. Nopeus ja helppous tarkoittavat esimerkiksi sopivinta tilaustapaa, luotettavuutta ja laatuvarmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä Taksi Helsinki halua taata korkean palvelutason nyt ja tulevaisuudessa. Juuri solmittu yhteistyö vahvistaa tätä työtä

Pasi L. Anasema
Viestit: 61
Liittynyt: Ma Marras 09, 2015 9:45 pm

Re: Taksi Helsinki ja suomalainen Whim-liikkumissovellus mullistavat Helsingin palvelutarjontaa

ViestiKirjoittaja Pasi L. Anasema » La Touko 27, 2017 10:35 am

Pientä liioittelua taas tiedotteessa.
Läheskään kaikki 1300 Stadin autoa ei ole mukana tässä. Mukana ovat vain taksihelsinki-sovelluksen kautta tulevia kyytejä ajavat autot.
Kevään mittaan on jatkuvasti pyydetty autoilijoita liittymään mukaan. Sitä en tiedä miksi kyydit ei kelpaa? Ehkä se laatuattribuutti vaatimus on mahdoton niin monelle?
Hellsinki


Palaa sivulle “Uudenmaan keskustelut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa