Valopilkkutilaukset Helsingissä ohjataan jatkossa Lähitaksin autoille?

Helsinki ja lähialueet.
Uuden vuoden alennukset jopa -43%
Kiinalaisen uuden vuoden kunniaksi alennukset jopa 43%
Charun
Viestit: 76
Liittynyt: To Joulu 24, 2015 9:08 am

Valopilkkutilaukset Helsingissä ohjataan jatkossa Lähitaksin autoille?

ViestiKirjoittaja Charun » Ma Marras 13, 2017 6:08 pm

Tommonen ilmoitus tuli Valopilkusta - mitään infoa ei ole TaksiHelsingin suunnasta tullut.. Mitähän hittoa?
Tasapuolisuuden vuoksi varmaan jatkossa Lähitaksin alueella tehdyt VP-tilaukset tulee sitten Helsingin autoille? Taitaa jatkossa olla vielä vähemmän "oman kylän autoja" Espoossa ja Vantaalla (kenttää lukuunottamatta), kun jäävät käsipystyjen ja kävelypokien lisäksi tilauksia odottelemaan Helsingin keskustaan.

Mikähän tässä nyt on ideana? Syödä stadin kuskeilta vielä vähän lisää keikkaa? Poistaa ne vähätkin LT:n autot Espoosta ja Vantaalta, jotka siellä vielä päivystävät? Lisätä agressiivisuutta "muita" kohtaan Helsingin puolella?

Käsittääkseni Valopilkku on Taksiliiton softa; onko TaksiHelsinki kussut liiton muroihin, vai mistä moinen?

Edit. Googlailu tuotti tommosen vastauksen: https://gallery.mailchimp.com/ed8a11129 ... pilkku.pdf
Taitaa TH tehdä parhaansa, että pätevät kuskit häipyy muualle ajamaan, tai kokonaan muihin hommiin.. :evil: Jos Valopilkku toimii suunnilleen koko suomessa, niin ei kai kukaan lähde satunnaisen helsinginreissun takia lataamaan ja säätämään toista appia käyttöön?!

Taidan ruveta harkitsemaan vantaan liitteen ajamista, tai sitten vaihdan ihan muihin hommiin..
Asemapaikka: Helsinki

Kornelius
Viestit: 26
Liittynyt: Su Marras 22, 2015 10:48 pm

Re: Valopilkkutilaukset Helsingissä ohjataan jatkossa Lähitaksin autoille?

ViestiKirjoittaja Kornelius » Ti Marras 14, 2017 5:49 pm

Tuli kyllä itsellenikin tuo ilmoitus aivan puskista. Ensin ymmärsin että koko sovellus lopetetaan, mutta tässähän vain Helsingin taksit eivät enää saa Valopilkkutilauksia, vaan ne kaikki ohjataan Lähitaksille. Eli jos joku Helsingissä tilaa taksin Valopilkulla, asiakkaan tulee noutamaan Lähitaksin auto, eikä suinkaan lähin Helsingin taksi. Voi vaan kuvitella että nyt pikkujouluaikaan Lähitaksien ja luultavasti Espoon ja Vantaan taksien määrä Helsingin keskustassa lisääntyy entisestään. Nyt niitä jo joillain asemilla viikonloppuisin on silmiinpistävän runsaasti. Eräs kaveri jo kyseli, että onko tuo asemapaikkojen vapautuminen jo tapahtunut, kun on kolme kertaa neljästä osunut tuosta Lasipalatsin tolpalta alle joku muu kuin Helsingin taksi.

Lisäksi itseäni ihmetyttää ne syyt, joiden vuoksi tuossa Valopilkussa päädyttiin näinkin rajuun ja nopeaan ratkaisuun, ja vieläpä yhtenä vuoden kiireisimmistä ajankohdista. Jos muutaman negatiivisen asiakaspalautteen vuoksi lähdetään toimintaa muuttamaan näin radikaalisti, niin kohta ei ajettaisi yhtään kyytiä eivätkä asiakkaat tietäisi miten ihmeessä sen taksin edes saisi tilattua. Alalla on juuri tapahtumassa ennennäkemätön asiakkaiden uusjako, joten jonkinlaisia ymmärrettäviä perusteluja olisi hyvä saada sille, miksi eräs asiakassegmentti ojennetaan täysin vapaaehtoisesti kilpailijoille. Kyllä vapautuksen lähestyessä vanhat autoilijat hyvin tarkkaan miettivät, mikä välitysyhtiö tarjoaa parhaimmat edellytykset menestyä, niin asiakaspotentiaalin kuin muidenkin ehtojen ja markkinaosaamisen suhteen. Puhumattakaan uusista tulijoista, koska se mihin välitysyhtiöön kuuluu, ratkaisee tulevaisuudessa hyvin paljon.
Helsinki

Pasi L. Anasema
Viestit: 59
Liittynyt: Ma Marras 09, 2015 9:45 pm

Re: Valopilkkutilaukset Helsingissä ohjataan jatkossa Lähitaksin autoille?

ViestiKirjoittaja Pasi L. Anasema » Ke Marras 15, 2017 6:50 pm

Ei kait ne "satunnaiset helsinginreissaajat" se pääkohderyhmä olekkaan?
Eiköhän tässä totutella ihan paikalliset käyttämään omaa appia ympäri pääkaupunkiseudun. Aikaisemmin Espoossa/Vantaalla tilatut valopilkut meni lähitaksille ja nyt jatkossa nämä pyritään haalimaan Stadilaisille.
Hellsinki


Palaa sivulle “Uudenmaan keskustelut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija