Foorumin käyttäjille taksiaiheisia sähköpostiosoitteita myynnissä

Ylläpidon tiedotukset foorumin käyttäjille.
Uuden vuoden alennukset jopa -43%
Kiinalaisen uuden vuoden kunniaksi alennukset jopa 43%
veikko
Site Admin
Viestit: 759
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 5:51 am

Foorumin käyttäjille taksiaiheisia sähköpostiosoitteita myynnissä

ViestiKirjoittaja veikko » Ti Maalis 08, 2016 1:57 am

Foorumia tukeakseen nyt on myynnissä taksiaiheisa sähköpostiosoiteita jota voi käyttää sähköpostiohjelmalla, web-maililla (selaimella), tabletilla tai kännykällä, aivan niin kuin normaalejakin sähköpostiosoitteita.

Sähköpostin osoitteet joita on myynnissä ovat muotoa
@stadinpirssi.fi
@maaseuduntaksi.fi
@onneksiontaksi.fi
@stadintaksi.fi
@taksi.services

Osoitteen sekä sekä sähköpostin etuliitteen saa valita täysin vapaasti itse edellyttäen että se on vapaana. Esim. taksi1000@stadinpirssi.fi tai pentti@maaseuduntaksi.fi jne.

Yhden sähköpostin hinta on 15e (0% alv) vuodessa poislukien taksi.services jonka hinta on 20e (0% alv). Sähköpostilaatikon koko on 100Mb ja sitä voi tarvittaessa kasvattaa. Kasvatus on 100Mb rykäyksin ja hinta on uudelle 100Mb:n lisäykselle vuodessa 5e (0% alv.) Voit tilata myös suoraan isommalla tilalla sähköpostin.

Tilaaminen tapahtuu yksityisviestillä foorumin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteseen info@taksifoorumi.com. Maksaminen tapahtuu laskulla, joko paperisella, sähköpostiin tulevalla tai verkkolaskulla, miten haluatte. Lasku on alv vähennyskelpoinen. Sähköpostilaatikko pyritään luomaan vuorokauden kuluessa tilauksesta.

Tilauksen jälkeen saat ohjeet sähköpostin käytöstä sekä tarvittaessa tukea sähköpostin käyttöön ottoon yleisimille käyttöjärjestelmille, tietokoneille, tabletti ja muille mobiililaitteille kuten esim puhelimelle.

Osoite on hyvä mainos esim yritykselle yrityssähköpostiksi perinteisen @gmail tai vastaavan osoitteen sijaan.
Ex-Helsinki

Palaa sivulle “Tiedotukset foorumin käyttäjille”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija