Sivu 1/1

Huipputarkat saksalaiset Flaig rengaspainemittarit

Lähetetty: To Loka 19, 2017 2:16 pm
Kirjoittaja magnetpro
Flaig tarkkuuspainemittarit saa nyt Suomen maahantuojalta.

Täsmälleen oikeat rengaspaineet ovat tunnetusti sekä kustannus- että turvallisuusasia, mutta kuluneet huoltamoiden mittarit tai kiinalaitteet eivät niitä takaa. Flaigin toleranssi on +/- 1% mittausalueella 0-4 bar. Tarkkuusluokka 1, EN 837-1 standardin mukaan. Euroopassa merkkiä on jo pari vuosikymmentä käytetty kilpa- ja ammattiautoilussa sekä ilmailualalla. Täällä TM-lehti on pitänyt Flaigia referenssinä testeissään ja mm. Suomen Puolustusvoimat otti mittarimme ilmailukäyttöön. Mittari on saanut hyvää palautetta SM Rallicrossin ja Jääspeedwayn kilpatalleilta, ja on sattunut paljastamaan parinkin huomattavasti kalliimman ja tarkaksi mainostetun laitteen 0,2-0,3 bar heiton.

Kuvan 4bar laitetta (45° liitos, tehtaan sertifikaatti ja takuu, sinetöity suojarasia) löytyy hyllyltä hintaan 39€ (sis. alv ja toimitus):
http://magnetpro.fi/shop/flaig-rengaspainemittari/ Lisätietoja voi kysellä ketjussa, yv:llä tai s-postilla info(ät)magnetpro.fi

Re: Huipputarkat saksalaiset Flaig rengaspainemittarit

Lähetetty: Ti Huhti 10, 2018 7:31 pm
Kirjoittaja magnetpro
Lisätietoa, kuvia ja tuotekatalogi löytyy uudelta http://flaig.fi sivustolta. Yksityis- ja ammattiautoilijoiden, kilpatallien ja Suomen puolustusvoimien lisäksi, mittareidemme käyttäjänä on nyt myös Finnair.