Huipputarkat saksalaiset Flaig rengaspainemittarit

Täällä voit myydä tavaroita ja palveluita kunhan ne liittyvät jollakin tavoin taksiin. Voit myös jättää ostoilmoituksia.

Voit myös mainostaa taksiyritystäsi täällä ilman maksua.
Avatar
magnetpro
Viestit: 1
Liittynyt: To Touko 11, 2017 9:28 am

Huipputarkat saksalaiset Flaig rengaspainemittarit

Viesti Kirjoittaja magnetpro » To Loka 19, 2017 2:16 pm

Flaig tarkkuuspainemittarit saa nyt Suomen maahantuojalta.

Täsmälleen oikeat rengaspaineet ovat tunnetusti sekä kustannus- että turvallisuusasia, mutta kuluneet huoltamoiden mittarit tai kiinalaitteet eivät niitä takaa. Flaigin toleranssi on +/- 1% mittausalueella 0-4 bar. Tarkkuusluokka 1, EN 837-1 standardin mukaan. Euroopassa merkkiä on jo pari vuosikymmentä käytetty kilpa- ja ammattiautoilussa sekä ilmailualalla. Täällä TM-lehti on pitänyt Flaigia referenssinä testeissään ja mm. Suomen Puolustusvoimat otti mittarimme ilmailukäyttöön. Mittari on saanut hyvää palautetta SM Rallicrossin ja Jääspeedwayn kilpatalleilta, ja on sattunut paljastamaan parinkin huomattavasti kalliimman ja tarkaksi mainostetun laitteen 0,2-0,3 bar heiton.

Kuvan 4bar laitetta (45° liitos, tehtaan sertifikaatti ja takuu, sinetöity suojarasia) löytyy hyllyltä hintaan 38,00€ (sis. alv ja toimitus):
http://magnetpro.fi/shop/flaig-rengaspainemittari/ Lisätietoja voi kysellä ketjussa, yv:llä tai s-postilla info(ät)magnetpro.fi
Liitteet
flaig_RM_4S_FB.jpg
flaig_RM_4S_FB.jpg (193.93 KiB) Katsottu 150 kertaa